Profiel - Doelgroep en werkwijze
Home  /  Contact  /  Vacatures

Corporate Finance Support: Klik hier!

Doelgroep en werkwijze

Wij adviseren met name de middelgrote en kleinere MKB-ondernemers en hun (familie)bedrijven: Aandeelhouders en DGA’s van besloten vennootschappen, vennoten in een VOF of maatschap en eenmanszaken. Bedrijven die in allerlei branches werkzaam zijn en die gevestigd zijn door het hele land.

Advisering start altijd met afspraken. Heldere en duidelijke afspraken over de opdracht, het tijdpad, de taakverdeling en de kosten. Met voldoende flexibiliteit, zodat u ook lopende de opdracht de mogelijkheid hebt om daarin bij te sturen.

Tijdens de opdrachtuitvoering is uw eigen betrokkenheid en input onmisbaar. U kent het bedrijf en haar omgeving het beste. Wij verstaan ons vak op het gebied van advies, waardering, overdracht en procesbegeleiding. Samen komen wij tot de beste oplossingen en resultaten.

Bij de uitvoering van de opdracht werken wij in principe samen met uw eigen bankier, accountant, belastingadviseur, notaris, jurist of anderen. Mocht op die manier specifieke kennis niet voorhanden zijn dan kunt u een beroep doen op ons netwerk van deskundigen.